Parasummer 2005, 9.-16. juuli:
rahvusvaheline langevarjulaager Pärnus

TÄNAME:

Nissan X-Trail

Bird-Man

Silja Line

Zebra Infosüsteemid

Balti Kontsert

Music Center

Adrenaliin

hp

Parasummer on läbi, kohtume Parasummeril!

Parasummer 2005 on selja taga. Ligi 200 langevarjurit 12 riigist tegid 8 päeva jooksul üle 3 tuhande hüppe. Täpsem statistika ilmub siia lähiajal, aga üks on kindel -- järgmine Parasummer toimub 2006. aasta juulis.

Laagris toimunut kajastati ka nii eesti- kui ingliskeelses ajaveebis.

Mis, Kus, Millal ja muud küsimused

MIS? Parasummer 2005, seitsmes omataoline, on suurim rahvusvaheline langevarjulaager Baltikumis. Kiired lennukid, imelised vaated, metsikud peod, abivalmis korraldajad, rahvusvaheline hüppajate seltskond ja palju muud. Kuna tegemist on rahvusvahelise üritusega, on enamus infomaterjalidest ainult inglise keeles. Tule Sinagi ja saa unustamatu elamus tandemhüppelt koos kogenud instruktoriga!

KUS? Laager toimub Pärnu Lennujaamas, 5 km Pärnust Tallinna poole.

MILLAL? 9. kuni 16. juulini 2005.

KULUD? Hüppepilet (4 km) maksab 230 kr, osavõtutasu on 700 krooni ettemaksuga või 950 krooni kohapeal. Ühe päeva pilet maksab 200 krooni, õhtuses programmis mitteosalevad pealtvaatajad ei maksa midagi. Tandemhüpe maksab 2500 krooni ja sisaldab päevapileti ning hüppe videosalvestuse.

NÕUDMISED? Hüppajatel peab olema B- või kõrgema kategooria pädevus. Varuvari peab olema pakitud mitte rohkem kui 6 kuud enne boogie viimast päeva. Varustus peab läbima meie spetsialistide kontrolli. Freefly harrastajail peab olema piisavalt tugeva taskuga BOC. Õpilased, kel ei ole veel B-kategooria pädevust, võivad Parasummeril hüpata oma koolitusülema kirjaliku loa esitamisel ning korraldajate nõusolekul.

LENNUKID? Tänavu on meie käsutuses kaks Let L-410 turbopropellerlennukit ja üks Antonov An-28 sabaluugiga lennuk. Kogenud pilootide käe all tõstavad kõik need lennukid 18-20 langevarjurit vähem kui 20 minutiga 4 km kõrgusele.

MAJUTUS & SÖÖK? Parasummeri "ametlik" ööbimiskoht on Jõekääru kämping (umbes 3 km lennuväljalt; hommikuti ja õhtuti on käigus eribuss). Hommiku- ja õhtusöök serveeritakse Jõekäärus, lõuna lennuväljal. Alati on võimalik magada ka telgis või leida Pärnust muid majutusvõimalusi.

PEOD? Kõigile registreerumistasu maksnud osalejatele on kõik peod tasuta. Tänavuse boogie peaesinejad on Compromise Blue ja Rokiosakond -- Eesti ainus rokkbänd, mis koosneb ainult langevarjuritest.

REGISTREERUMINE? Registreerumine on alanud! Täida veebivorm ja säästa 250 krooni, makstes osavõtutasu enne juuni lõppu!

LISAINFO? Saada e-kiri aadressile team@parasummer.com või helista Veelale numbril +372 5109958.